E. Lockhart - Lažljivci

Odlicna napeta knjiga koju cete tesko ispustati iz ruku do samog kraja. Kraj ce vas iznenaditi, jer ga sigurno takvog kakav je, necete ocekivati.

Sinclairovi su predivna, vrlo bogata i ugledna obitelj s privatnim otokom. Lazljivci su skupina cetvero prijatelja i rodjaka koji svako ljeto provode zajedno bezbrizno se zabavljajuci i troseci novac. Zivot im je lagan, bez ikakvih briga i problema. Medjutim, u jednom trenutku, zivoti svih clanova ove posebne obitelji zauvijek ce se promijeniti... Savrsen zivot savrsene obitelji raspast ce se na komadice, a novac i ugled nece im pomoci. Tragicna pogreska, obmane i lazi unistiti ce mnoge zivote, a mnogima nece biti jasno sto se zapravo dogodilo.., Kako znati sto je istina, a sto lazi?

Doista, to sto je istina, a sto laz ce vas pomalo zbunjivati do samog kraja, kada autor konacno rasvijetljava pravu istinu i tada vam se sve kockice posloze onako kako treba, tj. napokon saznajete konacnu istinu. Ta istina mene je pomalo sokirala jer ju nisam ocekivala. to ovoj knjizi daje odredjenu draz, kao i izokrenute bajke koje autorica povremeno ispisuje, a nama daje na razmisljanje sto je  s tim htjela reci. Doista zanimljiv roman i moja velika preporuka!
Ocjena: 5

Primjedbe